Over ons

Via deze site willen wij u graag informeren over onze school. Op onze website vindt u de jaarkalender, de schoolgids en het informatiebulletin en tevens het schoolplan en het schooljaarplan. Hierin kunt u meer lezen over onze school en de weg die we met elkaar inslaan de komende jaren. Heeft deze site u nieuwsgierig gemaakt naar onze school, dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek en rondleiding met onze directeur Nils Schutte. Een afspraak kunt u maken via ons telefoonnummer 0591-313012 of via het contactformulier.

De Pastoor Middelkoop
De Pastoor Middelkoop is gelegen in de Sterrenbuurt in Klazienaveen. Onze kinderen komen uit verschillende delen van Klazienaveen, de tuinbouw en Nieuw-Dordrecht. De school heeft ongeveer 150 leerlingen. We werken op school in twee units. Een unit onderbouw en een unit bovenbouw. In de onderbouw werken we met drie mentorgroepen, in de bovenbouw werken we ook in drie mentorgroepen

Ons schoolgebouw heeft 8 lokalen verdeeld over groepen van twee lokalen per gedeelte. In het midden van het gebouw bevindt zich ONS HART. Deze ruimte wordt ingezet voor het zelfstandig werken als stilte ruimte. Tevens benutten we de ruimte voor creatieve activiteiten, de koffieochtenden etc.