Voorschool en BSO

 

Op de Pastoor Middelkoopschool wordt door de kinderopvang Tamariki Voorschool en buitenschoolse opvang aangeboden.
 
Op onze Voorschool kunnen kinderen van 2,5 tot 4 jaar zich ontwikkelen op een speelse manier. Ze leren spelen met leeftijdsgenootjes in een veilige en rijke omgeving. Doordat de Voorschool gevestigd is in de basisschool, is de overgang naar groep 1 minder groot en bieden wij een doorgaand ontwikkellijn door de nauwe samenwerking. De kinderen kennen de school, de omgeving en leraren immers al.
 

De buitenschoolse opvang (BSO) is een opvang voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar. De BSO vindt plaats voor, tijdens en na schooltijd. Ook in de vakanties en op studiedagen biedt de BSO opvang aan kinderen.

Bij de BSO ligt de nadruk voornamelijk op ontspanning. Kinderen gaan immers de rest van de dag al naar school. Zodra de kinderen op de BSO komen, krijgen de kinderen alle tijd om te spelen met leeftijdsgenoten, zelfstandig een activiteit te ondernemen of juist uit te rusten. De activiteiten die worden aangeboden staan bij de BSO in het teken van de ontwikkeling van de kinderen. Ondanks de vrijheid die de kinderen krijgen, is er ten allen tijden begeleiding aanwezig bij de BSO. 

 
Meer weten over onze Voorschool en bso?